Van Bach tot Beatles: benefietconcert ten bate van het ‘Stoelenproject’

Op zondagavond 24 juni organiseert de Keizersgrachtkerk het jaarlijkse benefietconcert ten bate van het ‘Stoelenproject’. Dit jaar wordt het concert verzorgd door het Francis Poulenc Ensemble, bestaande uit een blaaskwintet dat voor deze gelegenheid is uitgebreid met sopraan Sara Leemans en organiste Aja Leemans. Zij presenteren een muzikale fruitmand, met werken van Bach, Danzi, Farkas, Manneke, Gershwin, Lennon en McCartney. Speciaal voor zang en blaaskwintet heeft componiste Sylvia Maessen een arrangement gemaakt van twee Beatles-liedjes.

Entree gratis, uitgangscollecte, borrel na afloop!

Concertinformatie

Op deze pagina vindt u een overzicht van geplande concerten en evenementen in de Keizersgrachtkerk.

Heeft u zelf plannen voor een concert? Kijkt u dan onder 'Verhuur'.
Organisatoren van concerten/evenementen kunnen informatie met betrekking tot hun concert/evenement, bedoeld voor publicatie op deze pagina, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..