Gemeenteweekend 2018

koosvorrinkhuisVan vrijdagmiddag 15 juni tot zondagmiddag 17 juni 2018 vindt het gemeenteweekend van de Keizersgrachtkerkgemeente plaats in het Koos Vorrinkhuis in de bossen bij Lage Vuursche. Op deze pagina vindt u alle artikelen en informatie die daarmee te maken hebben.
Het algemene contactadres (e-mail) voor informatie over dit weekend is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook zo’n zin in het Gemeenteweekend?

22 mei 2018

Het programma is klaar! Het thema van het weekend is 'Rhythm of life'.
Wat gaan we allemaal doen in het weekend van 15-17 juni? We hebben een programma gemaakt, waarin er altijd iets te doen is, maar waarbij niet alles verplicht is om mee te doen. Zo is er ook tijd om eindelijk eens dat gesprek met iemand te voeren, kennis met iemand te maken die je nog niet goed kent, even een boek te lezen of een wandeling te maken. Een aantal programma-onderdelen doen we met z'n allen om ook met iedereen plezier en verbinding te maken. En we hopen natuurlijk op prachtig weer, zodat we veel buiten kunnen doen op het prachtige terrein om het huis en in het bos.

Behalve heerlijk in de zon zitten,

Opgeven voor het gemeenteweekend

24 februari 2018

Opgaveformulier

Het gemeenteweekend is van 15-17 juni 2018 in het Koos Vorrinkhuis in de Lage Vuursche.
Iedereen die mee wil kan zich nu opgeven via het formulier op deze website, op de speciale pagina voor het weekend (zie het witte blok rechtsboven op de website).
Er liggen eventueel ook formulieren in de gang beneden in de kerk. Ingevulde formulieren kunt u inleveren bij de koster, Henk-Jan Bustraan.
We hebben liever dat u het digitaal invult en opstuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Opgeven kan nog, maar wel graag zo snel mogelijk.

Het weekend kost

Gemeenteweekend: 15-17 juni 2018

door Elske Scholte, 11 februari 2018

In dit prachtige huis in de bossen van Lage Vuursche, het Koos Vorrinkhuis, vindt straks ons gemeenteweekend plaats! Zoals Anje van der Heide al schreef in de vorige KiDS: het is een NIVON-huis, een natuurvriendenhuis. Een ideale plek voor een grote groep mensen met heel verschillende interesses, maar die toch ook veel samen willen doen. Zoals de gemeente van de Keizersgrachtkerk dus!

We hebben geboekt!

mei 2017

We hebben geboekt! Het weekend vindt plaats van 15-17 juni 2018.
NOTEER DE DATUM IN JE AGENDA!!!

We willen iedereen heel hartelijk bedanken voor het invullen van de enquête. We kregen veel leuke en enthousiaste reacties terug. Zo'n 75 mensen gaven daarin aan graag mee te willen. En nog zo'n 8 mensen gaven aan niet te willen blijven slapen, maar zeker 1 of 2 dagen te komen. En een aantal mensen sprak ons mondeling aan.
Op basis van deze gegevens hebben we besloten het Koos Vorrinkhuis in de Lage Vuursche te boeken. Een Nivon-huis.
Het ligt midden in het bos met volop