Actueel

Symposium 'Nature conservation & Human rights'

zaterdag 22 juni 2019, 13.00 - 17.00 uur

WeFutureOp zaterdagmiddag 22 juni zal in de Keizersgrachtkerk een klimaatsymposium plaatsvinden, georganiseerd door WeFuture Global, in samenwerking met de Klimaat&Geloofgroep van de Keizersgrachtkerk.
WeFuture wil mensen internationaal verbinden om zo kennis over het klimaat uit te wisselen. Men wil graag door uitwisseling van ervaringsverhalen niet alleen een probleem aan de orde stellen, maar ook de richting van een oplossing laten zien. Bedrijven, organisaties en particulieren worden fysiek met elkaar in contact gebracht o.a. door symposia.

Op zaterdag 22 juni zal het eerste symposium van WeFuture plaatsvinden, in de Keizersgrachtkerk in Amsterdam.
Er komen prachtige sprekers! Er zal onder andere podium gegeven worden aan John Lui uit Beijing, grondlegger van de Ecosystem Restoration Camp: een man die veel kennis heeft over het herstel van land waar niets meer groeit ten gevolge van vervuiling. (Zie voor meer informatie de film 'Healing the Earth' op YouTube.)
Tweede spreker is Tim Boekhout van Solinge, oprichter van Forest Forces en specialist bij de Verenigde Naties, die samen met de oorspronkelijke bevolking in de Amazones camera's probeert te installeren in bomen om illegale houtkap tegen te gaan. (Zie ook 'Schone longen voor de aarde' op YouTube.)
Speciale gast is Vandria Borari, een inheemse studente uit de Amazone van Brazilië die als uitwisseling twee maanden in Nederland is. Zij zal samen met Tim spreken over de stand van zaken in Brazilië, nu president Bolsonaro het regenwoud nog verder wil gaan exploiteren.

Muzikale medewerking wordt verleend door het duo Anna & Ivar (Anna Steinebach en Ivar Halfman).

Carousel CK