Van harte welkom in de Keizersgrachtkerk

gaypride2012webIn de Keizersgrachtkerk komen mensen van alle leeftijden, van binnen én buiten Amsterdam, wel en niet protestants. We houden niet zo zeer vast aan één geloofsleer, maar laten ons inspireren door de Bijbelse verhalen en hun bevrijdende kracht. Wij willen er zijn voor elkaar, voor de mensen in onze stad en in de wereld.

Het hart van onze gemeente is de kerkdienst op zondagmorgen om 10.30 uur. Je bent van harte welkom!

Marianne Thieme houdt Jacoba van Tongerenlezing

Vrijdag 17 september heeft Marianne Thieme in de Keizersgrachtkerk de tweede Jacoba van Tongerenlezing gehouden onder de titel: Waar is de stem van christenen in het klimaatdebat? Na de lezing vond er een paneldiscussie plaats onder leiding van journalist Wilfred Scholten.
Muzikale omlijsting werd verzorgd door Ithaka.

De bijeenkomst is terug te zien via een het Youtube-kanaal van de Keizersgrachtkerk.
Meer informatie op de website van de PKA.