Actueel

vrijdag 16 november: Film op vrijdag

Dit najaar wordt in de Keizersgrachtkerk op vier vrijdagen een film vertoond. Er staan lichtvoetige films op het programma. In september en oktober zagen we al de Belgische komedie 'Le tout Nouveau Testament' en de Zweedse film 'Een man die Ove heet'.
Op 16 november (gewijzigde datum) draaien we de historische film 'Hidden Figures'. De laatste film in deze serie is te zien op vrijdag 14 december.

Hidden Figures gaat over drie briljante Afro-Amerikaanse vrouwen die werken bij NASA begin jaren zestig. Ze weten belangrijke wiskundige data te leveren om de eerste succesvolle ruimtemissie te realiseren. De rassenscheiding zit echter nog diep in de Amerikaanse maatschappij verankerd, waardoor iedere poging van de vrouwen om hogerop te komen steevast de kop wordt ingedrukt, ondanks hun kennis of inzet. De hoofdpersonen breken door historische barrières heen.

De opzet van de middag is als volgt:
- Vanaf 14.30 uur is er inloop met een kopje koffie of thee voor wie dat wil
- Om 15.00 uur start de film
- Na de film praten we na over wat we hebben gezien met een drankje en een hapje

Weet u al dat u komt, geef dat dan even door aan de koster (Henk-Jan Bustraan) of aan Hanna van Dorssen (contactgegevens in de KidS). Maar ook zonder opgave hartelijk welkom!

Janna Schra in Hart op de Tong
'Hart op de tong'Lees meer...
Stadsverlichting
MaandelijksLees meer...
Tangerine in Hart op de Tong
'Hart op de tong'Lees meer...
Wende in Hart op de Tong
'Hart op de tong'Lees meer...
Liturgische schikking
Regelmatig is erLees meer...
Kerkzaal
In de gebouwen van deLees meer...
Kerstmusical 2013
Elk jaar makan kinderen en grote mensen samen een eigen kerstmusical