Van harte welkom in de Keizersgrachtkerk

gaypride2012webIn de Keizersgrachtkerk komen mensen van alle leeftijden, van binnen én buiten Amsterdam, wel en niet protestants. We houden niet zo zeer vast aan één geloofsleer, maar laten ons inspireren door de Bijbelse verhalen en hun bevrijdende kracht. Wij willen er zijn voor elkaar, voor de mensen in onze stad en in de wereld.

Het hart van onze gemeente is de kerkdienst op zondagmorgen om 10.30 uur. Je bent van harte welkom!

Nieuw: Mijn PKA

Wilt u uw kerkelijke geldzaken voortaan online doen en goed overzicht houden op uw kerkelijke financiën? Maak dan met uw persoonlijke inlogcode op het serviceformulier een account aan op Mijn PKA via www.protestantsamsterdam.nl/mijnpka. Dit serviceformulier is bij de Kerkbalans-brief gevoegd. Heeft u geen brief (en dus ook geen inlogcode) ontvangen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen? Neem contact op met onze penningmeester Frits van den Boomgaard (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).