Keizersgrachtkerk-diensten en corona

In verband met het coronavirus en de maatregelen om een snelle verspreiding daarvan tegen te gaan heeft het Moderamen van de Keizersgrachtkerk in overleg met de Werkgroep Morgendiensten besloten dat de kerkdiensten in de Keizersgrachtkerk tot 1 juni niet bijgewoond kunnen worden, maar uitsluitend via internet mee te maken zijn. Alleen direct betrokkenen, zoals de uitlegger, een liturg en een ambtsdrager, een muzikant en enkele zangers en een geluidstechnicus zullen daarbij aanwezig zijn.
De 'viering van brood en beker' zal in aangepaste vorm plaatsvinden, met aandacht voor het delen in gedachtenis en de verbondenheid met elkaar en de wereld.
Natuurlijk kunt u nog steeds voorbeden vragen voor 'iets' of iemand. Dit kunt u doen per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag vóór zondagmorgen 9.15 uur).
Ook uw bijdrage aan de collectes blijft natuurlijk van harte welkom. Dat kan via de GIVT-app op uw smartphone, maar u kunt ook doneren m.b.v. iDeal.

Het Moderamen heeft over dit besluit opnieuw een brief verzonden aan leden, betrokkenen en belangstellenden van de Keizersgrachtkerk. U kunt de volledige brief hier lezen.

De ontwikkelingen rondom het coronavirus en de desbetreffende maatregelen volgen we uiteraard op de voet. In onze besluitvorming volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de PKN. Mocht er aanleiding zijn om onze besluiten te herzien, dan zullen we daarover nader berichten. Houdt u daarom de berichtgeving in de gaten.

Vanzelfsprekend hopen we met elkaar dat deze moeilijke periode zo snel mogelijk voorbij zal zijn. Laten we, zolang dat niet zo is, ons best doen om extra oog te hebben voor elkaar - hoe dan ook!

In verbondenheid met Hem, met Haar, verbonden met elkaar!

Carousel CK