Activiteiten in de Keizersgrachtkerk

In verband met de bestrijding van het snelle rondgaan van het CoVid-19 virus zijn ook in de Keizersgrachtkerk vrijwel alle gezamenlijke activiteiten voorlopig geannuleerd. Sommige daarvan kunnen in aangepaste vorm in zekere zin nog doorgaan (zoals verschillende vergaderingen telefonisch gehouden zijn/worden, andere overleggen gebruik maken van e-mail en kerkdiensten in minimale bezetting gehouden worden en online mee te maken zijn), maar voor heel veel andere activiteiten is dat uiteraard onmogelijk.
Wij trachten zoveel mogelijk ook hier via de website daarover de nodige informatie te geven. Bekende betrokkenen zullen ook persoonlijk op de hoogte gesteld worden.

Het vraagt allemaal uiteraard veel van ons. Zoals bijvoorbeeld creativiteit om alternatieven te vinden. Ook zal het de nodige teleurstelling geven, dat bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan, zowel voor hen die hadden willen deelnemen als voor diegenen die met hart en ziel de activiteit voorbereidden.
Daarom is het nog meer dan anders belangrijk dat wij elkaar blijven zien. Zien van aangezicht tot aangezicht zal waarschijnlijk juist moeilijker gaan dan anders, maar om-zien naar een ander kan gelukkig ook op andere manieren. Er is werk aan de winkel!

In verbondenheid met Hem, met Haar, verbonden met elkaar!

Carousel CK