Van harte welkom in de Keizersgrachtkerk

gaypride2012webIn de Keizersgrachtkerk komen mensen van alle leeftijden, van binnen én buiten Amsterdam, wel en niet protestants. We houden niet zo zeer vast aan één geloofsleer, maar laten ons inspireren door de Bijbelse verhalen en hun bevrijdende kracht. Wij willen er zijn voor elkaar, voor de mensen in onze stad en in de wereld.

Het hart van onze gemeente is de kerkdienst op zondagmorgen om 10.30 uur. Je bent van harte welkom!

Vrijdag 11 juni: Film op vrijdag!

Ja, je leest het goed! We gaan weer van start met de filmmiddagen. Natuurlijk heel voorzichtig en met alle voorzorgsmaatregelen, maar toch!

As. vrijdag om 14.30 uur kunnen we weer film kijken in de benedenzaal van de Keizersgrachtkerk. Vanaf 14.15 uur is er een inloop met koffie/thee en na afloop is er nog gelegenheid om een glaasje te drinken.
We doen het 'corona-proof: we zorgen dat we 1,5 m. afstand houden, we blijven mondkapjes dragen tijdens het rondlopen en we hanteren vaste zitplaatsen, om zo voorzichtig mogelijk te zijn. Drankjes en hapjes worden keurig uitgeserveerd.

Vooraf opgeven is wel noodzakelijk. Dat kan bij Hanna van Dorssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Van harte welkom!

We hebben er weer zin in!