Van harte welkom in de Keizersgrachtkerk

gaypride2012webIn de Keizersgrachtkerk komen mensen van alle leeftijden, van binnen én buiten Amsterdam, wel en niet protestants. We houden niet zo zeer vast aan één geloofsleer, maar laten ons inspireren door de Bijbelse verhalen en hun bevrijdende kracht. Wij willen er zijn voor elkaar, voor de mensen in onze stad en in de wereld.

Het hart van onze gemeente is de kerkdienst op zondagmorgen om 10.30 uur. Je bent van harte welkom!

Actueel

Vrijdag 26 november: Film op vrijdag!

Vrijdag 26 november is de laatste 'Film op Vrijdag' van dit najaar.
Op het programma staat deze keer een mooie animatiefilm. Over de film wordt gezegd dat het zowel een prachtige als grappige en intelligente film voor jong en oud is, met schitterend kleurgebruik en een delicate animatiestijl. Een doordacht verhaal dat stemt tot nadenken, zonder moraliserend te zijn.

De film start om 14.30 uur. Vanaf 14.15 uur is er een inloop met koffie/thee, na afloop napraten en vrijdagmiddagborrel.
Natuurlijk blijven we nog steeds voorzichtig en hanteren we nog steeds de bekende voorzorgsmaatregelen!

Vooraf opgeven is wel noodzakelijk. Dat kan bij Hanna van Dorssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Van harte welkom!

In december zal er geen 'film op vrijdag' zijn, maar van januari t/m mei wel weer maandelijks.

Meer informatie? Geef je op voor de mailgroep via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.