Van harte welkom in de Keizersgrachtkerk

gaypride2012webIn de Keizersgrachtkerk komen mensen van alle leeftijden, van binnen én buiten Amsterdam, wel en niet protestants. We houden niet zo zeer vast aan één geloofsleer, maar laten ons inspireren door de Bijbelse verhalen en hun bevrijdende kracht. Wij willen er zijn voor elkaar, voor de mensen in onze stad en in de wereld.

Het hart van onze gemeente is de kerkdienst op zondagmorgen om 10.30 uur. Je bent van harte welkom!

Film op vrijdag!

In het najaar zijn er gelukkig nog meer filmmiddagen gepland. Natuurlijk blijven we nog steeds voorzichtig en hanteren we nog steeds de bekende voorzorgsmaatregelen, maar toch! De volgende data zijn 24 september, 22 oktober en 19 november.

De films starten om 14.30 uur. Vanaf 14.15 uur is er een inloop met koffie/thee, na afloop napraten en vrijdagmiddagborrel.
Er staan bijzondere films op het programma, soms nog maar net uit de bioscoop. Meer informatie? Geef je op voor de mailgroep via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vooraf opgeven is wel noodzakelijk. Dat kan bij Hanna van Dorssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Van harte welkom!