Van harte welkom in de Keizersgrachtkerk

gaypride2012webIn de Keizersgrachtkerk komen mensen van alle leeftijden, van binnen én buiten Amsterdam, wel en niet protestants. We houden niet zo zeer vast aan één geloofsleer, maar laten ons inspireren door de Bijbelse verhalen en hun bevrijdende kracht. Wij willen er zijn voor elkaar, voor de mensen in onze stad en in de wereld.

Het hart van onze gemeente is de kerkdienst op zondagmorgen om 10.30 uur. Je bent van harte welkom!

Eindelijk: de Maandelijkse maaltijd is er weer!

Eindelijk, na bijna anderhalf jaar afwezigheid vanwege de coronamaatregelen, zal er vanaf woensdag 29 september weer elke laatste woensdag van de maand de maandelijkse maaltijd zijn. Kgk'ers, buurtbewoners en al wie er verder maar mee wil eten: je bent van harte welkom! In verband met de boodschappen wel graag steeds even vantevoren opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wanneer? Elke laatste woensdag van de maand. De maaltijd begint om 18.30 uur. Vooraf is de bar open.
De kosten bedragen steeds 6 à 7 euro per persoon.
Van harte welkom! En zegt het voort!