Help een Oekraïens kind in Amsterdam aan muziekles

Zoals je weet hebben afgelopen zomer Oekraïense kinderen (gevlucht in maart dit jaar) twee keer muziekles gekregen in de Keizersgrachtkerk, bij wijze van proef. Die activiteit werd georganiseerd door de stichting RefugeesMeetUp, waar onze Diaconie goed contact mee heeft, en uitgevoerd door 4 muziekdocenten van muziekschool Concertino (waar we al langer contact mee hebben).
Bij een aantal kinderen is een zaadje gepland. Ze vonden de lessen zo leuk en bleken zo goed te zijn, dat ze meer willen. Elke week les: piano, saxofoon, gitaar. En wat denk je? Het kan! De muziekschool heeft een fonds gevonden (Jongeren Cultuurfonds JCF) voor sponsoring van muzieklessen voor deze kinderen.

Helaas worden niet alle kosten gedekt door het fonds. Er is nog een eigen bijdrage nodig van de kinderen van rond de 32 euro per maand.
Wil je een steentje bijdragen om die eigen bijdrage voor een deel te verlichten? Stichting RefugeesMeetUp helpt ook mee met fondsenwerving hiervoor. Kunnen we met elkaar de lasten wat verlichten?

De kinderen van Concertino zullen later dit jaar acte de présence geven tijdens een voorspeelmiddag bij ons in de Kerkzaal. Het zou erg leuk zijn als de Oekraïense kinderen dan ook hun talent kunnen delen met ons. Help je mee? Bijdragen kunnen worden overgemaakt op bankrekening NL83INGB0004675575 t.n.v. Protestantse Gemeente - Kgk onder vermelding van 'Muzieklessen Oekraïense kinderen bij Concertino'!