Stemmen op bloeifactoren

KGK2030

In januari hebben betrokkenen bij de Keizersgrachtkerk elkaar verhalen verteld over waarom ze de kerk waarderen. Uit die verhalen zijn bloeifactoren gedestilleerd, in totaal 88! Deze bloeifactoren zijn gegroepeerd en samengevat in 31 verschillende uitspraken. De komende tijd kunt u uw voorkeur aangeven over deze bloeifactoren. Welke uitspraken vindt u belangrijk en waar kunnen we volgens jou het best onze energie, tijd en geld in steken? Met andere woorden: Wat moet beslist mee naar de toekomst?
U kunt het formulier hier downloaden (of om een exemplaar vragen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). In totaal kunt u zeven punten verdelen onder deze factoren. Dat mogen zeven punten op één factor zijn, maar je mag ze ook anders verdelen. Zet het aantal punten in het hokje voor de gekozen Bloeifactor!
Het ingevulde formulier kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We gaan er vanuit dat iedereen maar één formulier invult!
Als u interesse heeft in inzicht hoe de 31 factoren tot stand gekomen zijn kunt u ons ook mailen.

Carousel CK