Van harte welkom in de Keizersgrachtkerk

gaypride2012webIn de Keizersgrachtkerk komen mensen van alle leeftijden, van binnen én buiten Amsterdam, wel en niet protestants. We houden niet zo zeer vast aan één geloofsleer, maar laten ons inspireren door de Bijbelse verhalen en hun bevrijdende kracht. Wij willen er zijn voor elkaar, voor de mensen in onze stad en in de wereld.

Het hart van onze gemeente is de kerkdienst op zondagmorgen om 10.30 uur. Je bent van harte welkom!

14 oktober: dromen realiseren voor Kgk2030

1 oktober 2021

Tussen februari en augustus hebben vier groepen Kgk'ers zich gebogen over de haalbaarheid en de randvoorwaarden van de vier 'lijnen naar de toekomst' en de bijbehorende wensdoelen die in het Kgk2030-proces zijn ontstaan. In 'Kerk in de Stad' van 5 september jl. stond daarvan al een beknopt verslag.
Alle informatie staat nu ook in interactieve vorm op deze website.

Op donderdag 14 oktober zal er in de Kgk een gemeentebijeenkomst zijn, waar de verschillende werkgroepen de uitkomsten van hun beraadslagingen zullen presenteren. Daarna zal er gelegenheid zijn om op die uitkomsten te reageren.
De avond begint om 20.00 uur. Het is ook mogelijk om de bijeenkomst online bij te wonen via Zoom (meeting ID: 822 4365 5240).

Vooraf aanmelden is niet per se noodzakelijk, maar wel gewenst, omdat het in de voorbereiding van deze avond nodig is om te weten hoeveel mensen er ongeveer zullen komen. Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .