Van harte welkom in de Keizersgrachtkerk

gaypride2012webIn de Keizersgrachtkerk komen mensen van alle leeftijden, van binnen én buiten Amsterdam, wel en niet protestants. We houden niet zo zeer vast aan één geloofsleer, maar laten ons inspireren door de Bijbelse verhalen en hun bevrijdende kracht. Wij willen er zijn voor elkaar, voor de mensen in onze stad en in de wereld.

Het hart van onze gemeente is de kerkdienst op zondagmorgen om 10.30 uur. Je bent van harte welkom!

Corona-maatregelen: hoe was het ook alweer?

De Wijkraad acht het, mede op grond van het advies van de Protestantse Kerk Nederland, verantwoord om 80 personen (inclusief medewerkers) live bij onze zondagse vieringen toe te laten. (Zo nodig kunnen mensen ook boven plaatsnemen.) Ook kan er weer gezamenlijk gezongen worden, zij het beperkt (max. 15 minuten).

Na de dienst is er weer gelegenheid om samen koffie te drinken in de Tuinzaal. Vanwege de beperkte ruimte zal daarbij echter slechts beperkt plek zijn: maximaal 36 mensen kunnen daar - op hun zitplaats - koffie of thee geserveerd krijgen. Ook voor dit koffiedrinken is daarom reservering noodzakelijk.
Denk er aan dat ook hier nog steeds 1,5 m afstand wordt gehouden en bij het lopen een mondkapje wordt gedragen.
Daarnaast kan er bij goed weer ook in de tuin koffie gedronken worden, waarbij er kannen op een statafel klaar staan.
Vooralsnog zal ook het online-koffiedrinken blijven bestaan.

Zowel voor het bijwonen van de diensten als voor het koffiedrinken gebruiken we daarom nog steeds het reserveringssysteem: aanmelden voor beide kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef a.u.b. duidelijk aan of de aanmelding geldt voor het bijwonen van de dienst, voor het koffiedrinken of voor beide.
Doe dit a.u.b. uiterlijk op donderdag. Op vrijdag volgt dan de bevestiging of er daadwerkelijk plek voor je is.

Uiteraard blijven de vieringen ook online te volgen via de pagina 'Kerkdienst Live'.