Van harte welkom in de Keizersgrachtkerk

gaypride2012webIn de Keizersgrachtkerk komen mensen van alle leeftijden, van binnen én buiten Amsterdam, wel en niet protestants. We houden niet zo zeer vast aan één geloofsleer, maar laten ons inspireren door de Bijbelse verhalen en hun bevrijdende kracht. Wij willen er zijn voor elkaar, voor de mensen in onze stad en in de wereld.

Het hart van onze gemeente is de kerkdienst op zondagmorgen om 10.30 uur. Je bent van harte welkom!

Voortzetting online diensten, beperkt aantal bezoekers en voorzang mogelijk

Sinds half december 2020 kunnen onze kerkdiensten in principe alleen online worden bijgewoond en sinds half januari wordt er in het kerkgebouw ook niet meer gezongen. Na de dienst is er gelegenheid tot ‘zoom koffiedrinken’.

De PKN heeft op 25 februari de opening geboden om weer meer mensen (maximaal 30) toe te laten bij de diensten in de kerkgebouwen. De Wijkraad blijft terughoudend, omdat hij bang is dat over een paar weken besloten moet worden dat het aantal toch weer omlaag moet. Daarom is besloten om in elk geval tot Pasen naast de medewerkers en de leden van de voorbereidingsgroep geen 30 bezoekers toe te laten, maar 10.
Wilt u erg graag weer een keer naar de kerk, meldt u dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Hanna van Dorssen of Robert Jan Nijland neemt dan contact met u op. U kunt hen uiteraard ook zelf benaderen: ds. Hanna van Dorssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Robert Jan Nijland-Beltman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Verder kunnen er maximaal twee mensen tijdens een dienst zingen. Op andere momenten in de week kunnen in het kerkgebouw liederen worden opgenomen die worden gezongen door vier personen. Deze liederen kunnen uiteraard in de diensten gebruikt worden.