Van harte welkom in de Keizersgrachtkerk

gaypride2012webIn de Keizersgrachtkerk komen mensen van alle leeftijden, van binnen én buiten Amsterdam, wel en niet protestants. We houden niet zo zeer vast aan één geloofsleer, maar laten ons inspireren door de Bijbelse verhalen en hun bevrijdende kracht. Wij willen er zijn voor elkaar, voor de mensen in onze stad en in de wereld.

Het hart van onze gemeente is de kerkdienst op zondagmorgen om 10.30 uur. Je bent van harte welkom!

Voortzetting online diensten, beperkt aantal bezoekers en voorzang mogelijk

Met ingang van zondag 9 mei is er voor een beperkt aantal personen weer de mogelijkheid om de zondagmorgenvieringen in de kerk mee te maken. Mede op basis van de adviezen van de PKN en de PKA heeft de Wijkraad tot deze voorzichtige verruiming besloten.
In totaal, inclusief voorganger, liturgen, muzikanten enz., zullen er voorlopig maximaal 40 mensen bij de vieringen aanwezig kunnen zijn. Samenzang zal nog niet mogelijk zijn: 'live' zal er uitsluitend vanaf het podium gezongen worden door enkelen die daarvoor gevraagd worden.
Uiteraard blijven de bekende hygiënemaatregelen, het afstand houden en het dragen van mondkapjes tijdens rondlopen van kracht.
Na de dienst zal er nog geen gezamenlijk koffiedrinken zijn.

Om te kunnen zorgen dat we binnen dit maximum van 40 personen blijven, wordt het reserveringssysteem weer gehanteerd: aanmelden om bij een dienst aanwezig te zijn kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit a.u.b. uiterlijk op donderdag.
Op vrijdag volgt dan de bevestiging of er daadwerkelijk plek voor je is.

Uiteraard blijven de vieringen ook online te volgen via de pagina 'Kerkdienst Live'. Ook het 'digitaal koffiedrinken' zal nog steeds wekelijks blijven doorgaan.