Waarschuwing

Can't load Google maps without an API key. More information can be found in our documentation at joomla.digital-peak.com.

Maandelijkse maaltijd

maandag 24 december 2018 18:30 - 20:00
Benedenzaal Keizersgrachtkerk

Beschrijving

Elke laatste woensdag van de maand is er om 18.30 uur een maaltijd voor gemeenteleden, buurtbewoners en wie er verder mee wil eten. In december is deze maaltijd echter altijd op Kerstavond.
Voorafgaand aan de maaltijd is de bar open.
Kom ook gezellig eten. Je kunt natuurlijk ook iemand uitnodigen om mee te komen of mensen uit je omgeving attenderen op deze mogelijkheid eens buiten de deur te gaan eten.
Geef je, in verband met de boodschappen, wel van te voren op. Dat kan via een intekenlijst beneden in de kerk of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..