Waarschuwing

Can't load Google maps without an API key. More information can be found in our documentation at joomla.digital-peak.com.

Maandelijkse maaltijd

woensdag 17 april 2019 18:30 - 20:00
Benedenzaal Keizersgrachtkerk

Beschrijving

Elke laatste woensdag van de maand (maar in april op de 17e) is er om 18.30 uur een maaltijd voor gemeenteleden, buurtbewoners en wie er verder mee wil eten. Voorafgaand aan de maaltijd is de bar open.
Kom ook gezellig eten. Je kunt natuurlijk ook iemand uitnodigen om mee te komen of mensen uit je omgeving attenderen op deze mogelijkheid eens buiten de deur te gaan eten.
Geef je, in verband met de boodschappen, wel van te voren op. Dat kan via een intekenlijst beneden in de kerk of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie informatie

Benedenzaal Keizersgrachtkerk

In de Tuinzaal, die zich onder de Kerkzaal bevindt, heeft men uitzicht op de binnentuin en de achterkant van de gebouwen aan de Kerkstraat.

Ingang via de deur naast het portaal, Keizersgracht 566.

De Tuinzaal is rolstoeltoegankelijk.