Gemeenteweekend 2018

We hebben geboekt!

mei 2017

We hebben geboekt! Het weekend vindt plaats van 15-17 juni 2018.
NOTEER DE DATUM IN JE AGENDA!!!

We willen iedereen heel hartelijk bedanken voor het invullen van de enquête. We kregen veel leuke en enthousiaste reacties terug. Zo'n 75 mensen gaven daarin aan graag mee te willen. En nog zo'n 8 mensen gaven aan niet te willen blijven slapen, maar zeker 1 of 2 dagen te komen. En een aantal mensen sprak ons mondeling aan.
Op basis van deze gegevens hebben we besloten het Koos Vorrinkhuis in de Lage Vuursche te boeken. Een Nivon-huis.
Het ligt midden in het bos met volop wandel- en fietsmogelijkheden en natuurlijk ruimte genoeg voor bijvoorbeeld levend stratego. Er is een groot speelveld met volleybalnet, voetbalveld en speeltuintje. Er zijn aan drie kanten van het huis terrassen waar we buiten kunnen zitten, want we rekenen natuurlijk op mooi weer!
We gaan zelf koken in een grote keuken en heel veel grote pannen. Er zijn 100 bedden (25x2, 4x3, 5x4 en 4x5) met douches en toiletten op de gang waaronder een invalidentoilet/douche. Mochten we over de 100 deelnemers heenkomen dan is er recht tegenover een camping met 4 trekkershutten (waarop we een optie hebben genomen) en kampeerplaatsen. Kortom; iedereen is welkom. We denken dat de prijs per persoon uitkomt tussen de € 80 - € 100. Voor gemeenteleden waarvoor dat een probleem is, komt er een soort steunfonds. De enquête was bedoeld als peiling om een idee te krijgen van het aantal gemeenteleden dat mee wilde. De 'echte' aanmelding gaat begin 2018 van start. De commissie gaat nu in zomer/herfstslaap om in de winter begin 2018 weer te ontwaken en de invulling van het weekend verder vorm te geven. Het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. blijft bestaan maar zal niet heel vaak meer worden gelezen tot die tijd. Heb je ideeën dan kun je ze altijd naar dit adres versturen of één van ons aanspreken.

Anje van der Heide, Paulien Koedijk, Robert-Jan Nijland, Anja Scheffer, Elske Scholte, Paul Vlaanderen en Gerard van der Zandt.