Stadsverlichting

Maandelijks meditatie-uur

stadsverlichting

"Jullie zijn het licht in de wereld. Een stad die boven op een berg ligt, kan niet verborgen blijven. Men steekt ook geen lamp aan om hem vervolgens onder een korenmaat weg te zetten, nee, men zet hem op een standaard, zodat hij licht geeft voor ieder die in huis is". (Matt.5:14-15)

 

Iedere eerste maandag van de maand tussen 20.00 en 21.00 ben je welkom om gezamenlijk een uur lang met elkaar te mediteren. Vanaf 19.40 uur kan je –in stilte- binnenlopen; de toegang is gratis. Na afloop kan je in stilte weggaan of ervaringen met anderen uitwisselen, thee drinken, etc. Zie ook www.stadsverlichting.nu.

Stadsverlichting in de Keizersgrachtkerk is meditatief, ervaringsgericht
 en een manier om bij te dragen aan een betere wereld. De positieve energie die tijdens het mediteren ontstaat en/of waarmee je contact maakt, straal
 je ook uit. Dit heeft een directe invloed op jou en alle aanwezigen, maar Stadsverlichting gaat er dus vanuit dat dit ook een effect heeft op de
 hele stad. De positieve energie neem je sowieso mee naar huis en op 
die manier blijf je ook na de avond je omgeving beïnvloeden.

Iedereen is welkom ongeacht culturele-, gelovige- of ongelovige achtergrond. Ervaring op het gebied van meditatie is niet noodzakelijk.

Voor informatie, vragen en/of opmerkingen:

Frank Mannens
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.