Uitnodiging afscheid ds. Gerhard Scholte

uitnodiging Gerhard Scholte Plaatje

Op zondag 20 september 2020 neemt

ds. Gerhard Scholte

afscheid als predikant van de Keizersgrachtkerk en gaat hij met welverdiend emiritaat. U bent van harte uitgenodigd deze feestelijke dag mee te vieren! Zoals het er nu naar uitziet, zullen we u ook in september voor de kerkdienst uitsluitend op aanmelding welkom kunnen heten. Maar de dienst is voor iedereen mee te vieren, via https://www.keizersgrachtkerk.nl/kerkdiensten/kerkdienst-live. Aanvang: 10.30 uur. Aansluitend enkele korte toespraken.

Aan het begin van de middag streamen we een korte film waarin Gerhard wordt geinterviewd door Ferdinand Borger, met een omlijsting van enkele verrassende bijdragen. U kunt intekenen om 's middags, na de film, de receptie bij te wonen in de kerkzaal van de Keizersgrachtkerk, waar we persoonlijk afscheid nemen van Gerhard en we het glas op hem zullen heffen! Tot 5 september kunt u zich voor zowel de kerkdienst als de receptie aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; u ontvangt een week van tevoren een bevestiging met het tijdslot waarop we u welkom kunnen heten.

Namens de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Kerk te Amsterdam,                                              Namens de Keizersgrachtkerkgemeente,
Hendrik-Jan Overmeer, voorzitter,
Roel van Marle, voorzitter,    Ineke Visser-Luirink, plv. voorzitter wijkraad