Keizersgrachtkerk in beeld – jullie bijdrage gevraagd!

KGKinBeeldBinnenkort zullen de vieringen in de Keizersgrachtkerk online met beeld en geluid te volgen zijn. De benodigde apparatuur kost veel geld en de Wijkraad vraagt jullie daarom om een extra gift.

Nu de komende periode nog niet alle gemeenteleden tegelijk in de kerk kunnen zijn, is het fijn dat de diensten thuis met beeld en geluid te volgen zijn. Daarnaast biedt dit een goede aanvulling voor familie en bekenden bij rouw-, trouw- en doopdiensten. Tenslotte gaat ook de aantrekkelijkheid om onze kerkzaal te huren, voor bijvoorbeeld congressen en referaten, omhoog.
We zullen dit geld als gemeente in belangrijke mate zelf bijeen moet brengen. Daarom vraagt de Wijkraad jullie om een extra financiële bijdrage over te maken naar IBAN rekeningnummer NL83 INGB 0004 6755 75
t.n.v. 'Protestantse Gemeente - Kgk, Amsterdam'
o.v.v. 'bijdrage KGK in Beeld'.

Hartelijk dank voor jullie donaties!