Opbrengst Sinterklaasmarkt 2016

De Alternatieve Sinterklaas Markt een groot succes! € 1401,15 voor de projecten!!!!

Op 12 en 13 november was het weer een drukte van belang. Vele mensen hadden prachtige spullen en boeken gebracht. De basis voor dit festijn was gelegd. De gang en de tuinzaal van de Keizersgrachtkerk was weer omgetoverd in een echte markt met de kraampjes. De sfeer werd ook verhoogd door de verkoop van verschillende lekkernijen zoals de ruimschoots aangedragen cakes en taarten. En als je zo druk bent met het kiezen van je cadeautjes is een broodje kroket niet te versmaden. Een echt succesnummer.

Hoezo 'mee doen'?

Het Solidariteitsfonds wordt breed gedragen in de Keizersgrachtkerkgemeente. Vel mensen doen op één of andere manier mee. Door geld te geven, door projecten aan te dragen, door me te helpen met actiies, zoals de Sinterklaasmarkt.

 In bijgaand artikel uit 'Kerk in Mokum' (in pdf formaat) legt voorzitter Reiny van Twillert uit, waarom zij meedoet.

''

Donateur worden

Om een begroting te kunnen maken is het handig om te weten hoeveel geld aan giften we kunnen verwachten.
Daarom werken we het liefst met geregistreerde donateurs. Uiteraard blijven eenmalige giften ook van harte welkom.

Vaste donateurs ontvangen één maal per jaar een verslag van de activiteiten van het Solidariteitsfonds.

U kunt al donateur worden vanaf € 10,- per jaar. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

Wij verwachten dat u vervolgens zelf de betalingen in orde maakt met uw bank, bij voorkeur door middel van een automatische overschrijving.
U ontvangt in principe geen betalingsherinneringen.

 

Naam: 
E-mailadres 
adres, postcode, woonplaats 
Ik doneer € 
frequentie: 
Houd mij op de hoogte 
    

"Ik weet een goed project"

Als u zelf een geschikt project weet dat voor subsidie in aanmerking zou kunnen komen, meldt u zich dan bij het Solidariteitsfonds. U kunt dat doen door het aanvraagformulier te downloaden, volledig in te vullen en te sturen naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op dit formulier wordt u gevraagd het project te omschrijven, doestellingen van het project aan te geven, een concrete bestemming voor de ondersteuning te benoemen, aan te geven wie contactpersoon voor het project is, enzovoort.

Ook voor vragen en advies kunt u uiteraard mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..