31 augustus 2014: Hagenpreek in Egmond

Zondag 31 augustus 2014 werd de serie zomerdiensten over 'Pleisterplaatsen' op passende wijze afgesloten.

Onder de rook van de Egmondse Abdij ligt groepsaccomodatie 'Broekakkers', al heel lang de jaarlijkse pleisterplaats van de zanggroep. Een weekend hard werken (elk dagdeel minstens een uur zingen) en daarnaast ander plezier maken.
Op zondagmorgen was de hele Keizersgrachtkerkgemeente uitgenodigd om samen de wekelijkse kerkdienst op deze plek te vieren. Het lukte om het buiten te doen, al moesten we wel één regenpauze inlassen....
De dienst werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd en daarna was gelegenheid om te wandelen.


Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /data/sites/web/keizersgrachtkerknl/subsites/keizersgrachtkerk.nl/images/stories/stories/hagenpreek-zw14/

 

7 schilderijen bij 7 woorden

Voor de diensten in de veertigdagentijd en Pasen zijn zeven schilderijen gemaakt bij de zogenaamde Kruiswoorden. Klik op een foto om deze te vergroten en te zien welke tekst er bij hoort.

1.vader vergeef hun 2.heden paradijs 3.moeder zoon
4.verlaten 5.dorst 6.handen

7.volbracht

Sirkelslag 2014

Op 7 februari 2014 was het weer Sirkelslag. Maar liefst 550 tienergroepen uit het hele land streden tegen elkaar, We zijn niet ontevreden met onze 108e plaats (zonder valsspelen).

 

Kerstmusical op youtube

Alle kerstdrukte is weer achter de rug. We kunnen terug kijken op veel goed bezochte activiteiten. De kerstmusical is als gewoonlijk vastgelegd op video. Nieuw is dat de hele musical integraal is te bekijken via youtube:

Fotoverslag KGK-XL

In het weekend van 11 12 en 13 oktober vierden wij een dubbel jublieum:
125 jaar Keizersgrachtkerk waarvan 40 jaar 'nieuwe stijl'.

Hier zie je een (helaas niet erg volledig) foto-verslag


Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /data/sites/web/keizersgrachtkerknl/subsites/keizersgrachtkerk.nl/images/stories/stories/kgk-xl

 

Foto-overzicht 2013

In een feestelijke dienst hebben we op 30 juni het seizoen afgesloten. Hieronder zie je de foto's die in de kerkdienst te zien waren. "En zie, het was zeer goed!"


Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /data/sites/web/keizersgrachtkerknl/subsites/keizersgrachtkerk.nl/images/stories/stories/slotzondag2013