KGK-gemeentemaaltijd op 21 februari

Smaken van de wereld - KGK-gemeentemaaltijd op 21 februari, 18.30uur

gemmlt 1gemmlt2

 

 

Hartelijk welkom op de wereldmaaltijd van het Solidariteitsfonds.

Wij willen jullie verrassen met lekker eten, waarbij smaken vanuit verschillende delen van de wereld de zintuigen prikkelen. Inspiratie voor de gerechten halen we uit de landen, zoals Nicaragua, Mozambique of Zambia.

 

Een wereldmaaltijd, omdat wij daar, uit deze delen van de wereld, projecten gesteund hebben. Het geld wat naar deze bijzondere projecten is gegaan heeft echt een verschil gemaakt. We hebben in 2017 o.m. deze drie projecten in het kader van drinkwater gesponsord vanuit het Solidariteitsfonds. Henk Holtslag is onze contactpersoon en is heel direct bij het werk betrokken geweest.

 

Tijdens de maaltijd zal Henk Holtslag een korte impressie geven van de projecten. Er zijn waterputten gemaakt en waterfilters verstrekt. Toegang tot schoon water heeft het leven daar enorm verbeterd. Kunnen wij ons er iets bij voorstellen? Henk kan ons verhalen van ver vertellen. Op die manier komt de wereld wat dichterbij en deze verhalen zullen ons zeker verwarmen.

 

Na de maaltijd zal er ook nog gelegenheid zijn om met Henk door te praten over het hoe en waarom van de projecten. (van 20.00 tot 21,00u)

 

Wees dus van harte welkom.

Maar we willen graag weten of je komt ivm het koken.

Graag, geef dat even door?. Prijs maaltijd: € 5,--

 

Adres: Keizersgracht 566; Koster Henk/Jan: 020 6266868

Of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.