14 oktober: Kamerkoor Airone zingt o.a. Requiem van Fauré

Concert AironeOp 14 oktober 2018, om 15 uur, geeft het Kamerkoor Airone een concert in de mooie keizersgrachtkerk.
Vóór de pauze prachtige a capella-werken van onder meer Jan Pieterszoon Sweelinck, Claude Debussy, Orlando di Lasso en Camille Saint-Saëns. Na de pauze het befaamde Requiem van Gabriel Fauré, met een mooie ingetogen begeleiding van piano, viool, harp en cello.

Kaarten reserveren kan via de website van Airone (www.kamerkoorairone.nl). Op de bonnefooi gaan is natuurlijk ook mogelijk. De toegang is 15 euro.

Van harte welkom!
Kamerkoor Airone

Concertinformatie

Op deze pagina vindt u een overzicht van geplande concerten en evenementen in de Keizersgrachtkerk.

Heeft u zelf plannen voor een concert? Kijkt u dan onder 'Verhuur'.
Organisatoren van concerten/evenementen kunnen informatie met betrekking tot hun concert/evenement, bedoeld voor publicatie op deze pagina, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..