Kerkdienst gemist

Hieronder staan de geluidsopnames van de laatste kerkdiensten (maximaal 6 weken).

Klik op play (het driehoekje) naast een datum om online te luisteren. En als de player niet werkt kunt u altijd de snelkoppeling die onder de datumtekst verborgen zit proberen!

liturgieVan de laatste dienst kunt u tevens de liturgie nog meelezen. Van eerdere diensten kunt u de liturgie opvragen via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zondag 5 juli: Alice in Wonderland
met Sietske van der Hoek
in de zomerserie 'In de hoofdrol' 1/8
Slotzondag 28 juni: Zo zal er vreugde zijn
met Gerhard Scholte

Zondag 21 juni: Melk en honing
met Robert Jan Nijland-Beltman
in de serie 'Liefhebben, een kunst, een kunde' 3/3
Zondag 14 juni: Liefde doen
met Hanna Wapenaar
in de serie 'Liefhebben, een kunst, een kunde' 2/3
Zondag 7 juni: Naastenliefde
met Gerhard Scholte
in de serie 'Liefhebben, een kunst, een kunde' 1/3
Zondag 31 mei: Verwondering
met Jan Krans-Plaisier
in de serie 'Van chaos naar schepping' 3/3

Informatie over (eerdere) opnames van de kerkdiensten bij Martine Koedijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).