Kerkdienst gemist

Hieronder staan de geluidsopnames van de laatste kerkdiensten (maximaal 6 weken).

Klik op play (het driehoekje) naast een datum om online te luisteren. En als de player niet werkt kunt u altijd de snelkoppeling die onder de datumtekst verborgen zit proberen!

liturgieVan de laatste dienst kunt u tevens de liturgie nog meelezen. Van eerdere diensten kunt u de liturgie opvragen via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zondag 5 april: Kome wat komt!
met Manuela Kalsky (uitleg) en Ineke Visser (viering)
in de veertigdagentijd-serie 'Vallen en opstaan' (6/6)
Zondag 29 maart: Wie ben ik?
met Juut Goede-Bruins Slot (uitleg) en Wilma Eusman (viering)
in de veertigdagentijd-serie 'Vallen en opstaan' (5/6)
Zondag 22 maart: Angst laten vallen?
met Gerhard Scholte
in de veertigdagentijd-serie 'Vallen en opstaan' (4/6)
Zondag 15 maart: Geluk en ongeluk
met teksten van Riekje van Osnabrugge
in de veertigdagentijd-serie 'Vallen en opstaan' (3/6)
Zondag 8 maart: De vriend
met Cor Ofman
in de veertigdagentijd-serie 'Vallen en opstaan' (2/6)
Zondag 1 maart: Wil de echte God opstaan?
met Gerhard Scholte
in de veertigdagentijd-serie 'Vallen en opstaan' (1/6)

Informatie over (eerdere) opnames van de kerkdiensten bij Martine Koedijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).