Aanmelden Link-nieuwsbrief

LINK kopIn deze tijd van de coronacrisis is het initiatief genomen om een interne nieuwsbrief in het leven te roepen. Niet primair om de activiteiten in de Keizersgrachtkerk onder de aandacht te brengen (al mag dat ook), maar vooral om verbindende communicatie tussen de gemeenteleden mogelijk te maken.

Iedereen mag bijdragen leveren. Stuur je bijdrage per e-mail naar de redactie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De interne nieuwsbrief wordt alleen gestuurd naar mensen die zich daarvoor aanmelden. De nieuwsbrief is bedoeld voor mensen die een band met de Keizersgrachtkerkgemeente hebben.

Hiernaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Vul je naam en e-mailadres in. Via een link in de nieuwsbrief kun je je ook altijd weer afmelden.