Leerhuis: Stilte Zingen (1) mmv. Huub Oosterhuis en Tom Lowenthal

In een serie van drie bijeenkomsten verkennen we met Huub Oosterhuis zijn lied-oeuvre aan de hand van zijn onlangs verschenen bundel verzamelde liedteksten Stilte zingen.

Tijdens de eerste bijeenkomst, op zondag 17 februari, draagt Huub voor uit zijn bundel en vertelt over de keuzes die hij maakte: waarom heeft hij sommige ‘klassiekers’ weggelaten en andere nieuwe liedjes toegevoegd? Waarom ...[lees verder]
Zijn voordracht en toelichting worden afgewisseld met muziek: onder leiding van Tom Löwental zullen we een aantal teksten samen zingen.

Wanneer: zondag 17 februari, 15.00-17.00 uur
Waar: Keizersgrachtkerk, Keizersgracht 566 Amsterdam
Toegang: € 15,- (inclusief de bundel Stilte zingen: € 50,-)

Overige data: 10 en 24 maart
Toegang hele serie: € 40,0 (inclusief de bundel Stilte zingen: € 75,-)

Meer informatie op de website van de PKA.

Hart op de Tong Open Podium: over Haat en Liefde

Op vrijdag 15 februari is er eindelijk weer een Hart op de Tong Open Podium! Dit is natuurlijk de dag na Valentijnsdag, een dag waar je in je agenda óf een grote cirkel omheen óf een groot kruis doorheen zet. Op deze dag wordt de liefde uitgebreid gevierd, en dat is natuurlijk fantastisch, maar liefde ligt heel dicht bij een ander uiterste: haat. Deze twee tegenpolen pogen wij te vangen in het thema ‘over Haat en Liefde’.
Inmiddels is er een onwijs leuk, mooi, inspirerend en veelzijdig programma samengesteld van de ontvangen aanmeldingen. Het gaat van zang tot cabaret en van 'spoken word' tot onze eigen pianovirtuoos Anna Steinebach die met een vriend wat deuntjes ten gehore zal brengen. ;)
Wil jij je mee laten slepen in de mooie liefdesverhalen of kan jij

Concertinformatie

Op deze pagina vindt u een overzicht van geplande concerten en evenementen in de Keizersgrachtkerk.

Heeft u zelf plannen voor een concert? Kijkt u dan onder 'Verhuur'.
Organisatoren van concerten/evenementen kunnen informatie met betrekking tot hun concert/evenement, bedoeld voor publicatie op deze pagina, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..