Helpen in de kosterij

De koster/beheerder van de Keizersgrachtkerk is Henk-Jan Bustraan.
Henk-Jan wordt ondersteund door vrijwilligers die (sommigen drie keer per week anderen één keer per jaar) meehelpen bij feesten en partijen of met schoonmaak en onderhoud.

Op zondag na de dienst hangt er op de deur van de benedenzaal een lijst met alle activiteiten in de komende maanden. Per activiteit staat vermeld hoeveel mensen er wanneer nodig zijn. Dit is een heel praktische manier om uw beschikbaarheid aan te geven.

Op zondag kan de beschikbaarheid ook op een PC in de Tuinzaal worden ingevuld: de 'Helpen bij Stuk-activiteiten' site.  

Ben je er nooit op zondag maar wil je wel eens meewerken? Neem dan contact op met Henk-Jan of Chris. Volg deze link om meer te lezen over de kosterij.

Koster/beheerder: Henk-Jan Bustraan: tel.: 020-6266868; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator van de steungroep: Chris Vogelezang: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Koffie schenken

De koffieploeg zet, bij toerbeurt, de koffie voor na de dienst en schenkt deze uit. De koffieploeg kan altijd versterking gebruiken. Dus... meld je aan bij één van de koffieschenkers, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.