Reserveren voor de zomerdiensten

5, 12, 19 en 26 juli, 9, 16 en 23 augustus

Het uitgangspunt is eenvoudig: Vooraf aanmelden is nodig. Afmelden ook (indien van toepassing).
Voor reservering stuurt u een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (beheer: Reina Steenwijk en Ineke Visser-Luirink). Als u geen computer heeft, geeft u de zondag(en) waarop u naar de dienst(en) wilt komen door via het telefoonnummer van de kerk: 020-626 68 68.
Geeft u zo vroeg mogelijk op welke dienst(en) u wilt bezoeken, maar uiterlijk op donderdagavond vóór de desbetreffende zondag. Voorlopig nemen we reserveringen aan tot en met zondag 23 augustus. Geef ook aan of u één van de voorzangers zou willen zijn op het podium.
U geeft uzelf op en eventueel mensen met wie u een huishouden deelt of met wie u in één huis woont.

Bevestiging: Op vrijdagavond krijgt iedereen bericht die de zondag daarop welkom is. Als u geen bericht hebt ontvangen, betekent dat dat u de dienst helaas niet in de kerk kunt meemaken, maar alleen via de online-uitzending.
Bij de reservering en bij de ingang zal naar uw gezondheid gevraagd worden.
Bent u toch verhinderd? Dan uiteraard graag afmelden, liefst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als er meer aanmeldingen dan 30 zijn, verdelen Ineke Visser-Luirink en Reina Steenwijk de plaatsen. Maatwerk en spreiding wordt nagestreefd, waarbij rekening wordt gehouden met mensen zonder goede computer(faciliteiten), mensen voor wie het bijwonen van de dienst met gemeenteleden mogelijk extra betekenis heeft en het aantal keren dat een dienst is bijgewoond. Het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’ geldt uitdrukkelijk niet.

PS De Pride dienst van 2 augustus is alleen online te volgen .

Carousel CK