Tienergroep 'The Friendship' - Pizza & More

Een keer in de maand is er voor de tieners en jongeren samen een Pizza & More avond. We eten wat met elkaar en we doen iets leuks. Dat kan bijvoorbeeld pizza en film zijn. Maar het kan ook een tapas-avond zijn met een talentenshow. Of een pasta-estafette met een quiz-night.
We beginnen om 18 uur met samen te eten, waarna we iets leuks of iets interessants met elkaar doen. De avonden zijn erg gezellig en laagdrempelig, om bijvoorbeeld nieuwe tieners mee te nemen.
Rond 22 uur zijn de avonden officieel afgelopen, sommige tieners blijven echter wat langer. Om 23:30 proberen we de deur echt te sluiten.

De precieze data staan in ons gemeenteblad Kerk in de Stad; ons programma wordt telkens opgenomen in de agenda. Er is een jaarrooster beschikbaar, wat je natuurlijk punt opvragen.
Vanuit en/of voor de tienergroep worden vaak nog extra activiteiten georganiseerd. Tieners worden hiervan tijdig op de hoogte gesteld. De tieners zitten met elkaar in een WhatsApp groep, waarin gecommuniceerd wordt over activiteiten.

Voor aanmelden bij de whatsappgroep van de tieners: stuur een app-je naar: Roos Fountain (+31 617159832). Voor het opvragen van het jaarrooster mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon:
Roos Fountain
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.