Kunst in de kerk: Goedemorgen Amsterdam!

september 2023

In de Tuinzaal exposeert van september t/m november 2023 Odette Kleebatt.
Met de titel 'Goedemorgen Amsterdam!' plaatst Odette Kleeblatt al jarenlang ieder weekend enkele foto's van de binnenstad van Amsterdam op haar Facebook en Instagram pagina. Inmiddels heeft zij hiermee een trouwe schare van binnen- en buitenlandse volgers opgebouwd.
Odette is van jongs af aan creatief bezig. Het tekenen en aquarelleren ging op een gegeven moment over in zeefdrukken. De interesse in fotograferen was altijd al aanwezig en sinds enige jaren heeft dit bij haar de plaats ingenomen van de andere hobby's. "Het leuke van fotografie is dat het overal en altijd mogelijk is om te doen en dat men nooit uitgeleerd raakt. Er is altijd weer iets nieuws te ontdekken."
Odette fotografeert met een systeemcamera van Panasonic Lumix.

stenen huizen

Als geboren en getogen Amsterdammer is Odette verknocht aan deze stad en dit is dan ook het voornaamste onderwerp van haar foto's. Bij voorkeur stapt zij op zondagochtend, bij het aanbreken van de dag, op de fiets om een ronde door Amsterdam te maken. Als de toeristen nog slapen, de vogels ongestoord kunnen zingen en als de grachten spiegels zijn, dan is de stad op haar mooist. Met deze expositie wil Odette graag de schoonheid van een stil Amsterdam laten zien tijdens alle seizoenen.

Het merendeel van de foto's op deze expositie is afgedrukt op forex, een lichtgewicht materiaal dat eventueel ook in te lijsten is.
De prijs van een afdruk hangt af van het gewenste materiaal en het foto formaat.

Instagram: @odette15
www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/Odette-Kleeblatt/6828