Van harte welkom in de Keizersgrachtkerk

gaypride2012webIn de Keizersgrachtkerk komen mensen van alle leeftijden, van binnen én buiten Amsterdam, wel en niet protestants. We houden niet zo zeer vast aan één geloofsleer, maar laten ons inspireren door de Bijbelse verhalen en hun bevrijdende kracht. Wij willen er zijn voor elkaar, voor de mensen in onze stad en in de wereld.

Het hart van onze gemeente is de kerkdienst op zondagmorgen om 10.30 uur. Je bent van harte welkom!

Het jaaroverzicht van het Solidariteitsfonds Keizersgrachtkerk 2020

Foto jaarverslag 2020

Het afgelopen jaar is een heel bijzonder en zwaar jaar geweest voor de derdewereldlanden.
Door Covid 19 kwamen veel mensen zonder werk en daardoor ook zonder inkomen.
Ook konden we merken dat mensen veel tijd kwijt waren om in hun levensonderhoud te voorzien.
Normaal gesproken bestonden onze toegezonden aanvragen uit het ontwikkelen van werk-, gezondheid- en leer- en schoolaanvragen.
Maar in 2020 kwamen regelmatig verzoeken binnen om financiële ondersteuning bij de aankoop van voedsel.
Het uitgangspunt van het Solidariteitsfonds is om de mensen zelfstandig te maken in hun levensonderhoud, maar met een lege maag valt er weinig te werken en daarom verleenden wij nu ook steun op het gebied van voeding.
Hier leest u het volledige verslag.