Van harte welkom in de Keizersgrachtkerk

gaypride2012webIn de Keizersgrachtkerk komen mensen van alle leeftijden, van binnen én buiten Amsterdam, wel en niet protestants. We houden niet zo zeer vast aan één geloofsleer, maar laten ons inspireren door de Bijbelse verhalen en hun bevrijdende kracht. Wij willen er zijn voor elkaar, voor de mensen in onze stad en in de wereld.

Het hart van onze gemeente is de kerkdienst op zondagmorgen om 10.30 uur. Je bent van harte welkom!

De Keizersgrachtkerk zoekt een predikant

(0,6 – 0,8 FTE in onderling overleg)

Onze veelkleurige gemeente vol eigenwijze, creatieve, meer en minder intensief betrokken gemeenteleden van binnen en buiten Amsterdam zoekt een predikant. De gemeente zit midden in een inspirerend vernieuwingsproces. We zoeken een predikant die in dit proces samen met de gemeente wil optrekken: vernieuwend, verbindend, creatief, inspirerend.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de hele advertentie, de profielschets van de predikant en van de gemeente op www.keizersgrachtkerk.nl/gemeente/beroepingswerk.

De termijn om te solliciteren is verstreken.